Grollo | A tribute to Cuby+Blizzards

INTRODUCTION TOUR 2021
Nieuw en jong: GROLLO, de Cuby and the Blizzards tribute band van Nederland. Niet alleen komen ze muzikaal akelig dicht in de buurt van het  origineel, ook qua uitstraling hadden deze heren destijds zo bij Cuby in de boerderij  kunnen wonen.

Samen delen ze de voorliefde voor muziek uit de jaren 60/70 en zo ontstond dan ook het idee om eens een eerbetoon te brengen. Aan wie anders dan aan Cuby and the Blizzards, met wie zij zich als provinciale (Diepenheim, Lemele, Deventer, Zwolle) bluesrockers zo verwant voelen.

Het passende instrumentarium hadden ze al. Dit is ook logisch aangezien de band bestaat uit leden van Tricklebolt, The Grand East, Money and the Man en BoogieMonster. Allemaal jonge bands die volop inspiratie putten uit de tijd dat Harrie Muskee zelf ook nog een broekie was. Het repertoire beslaat dan ook de eerste tien jaar van de band, van ‘Desolation’ tot en met ‘Kid Blue’. “Deze periode ligt ons nou eenmaal het best. De nummers zijn fantastisch, ik heb het zelf ook op vinyl. Toen was de band nog onbezonnen en vloog het hier en daar nog weleens uit de bocht, daar houden we wel van.” ~Bastian Pen, zanger Grollo

Bastian Pen- zang (Tricklebolt)
Niek Cival – gitaar (The Grand East)
Daan Pen – bas (Tricklebolt)
Ymte Koekkoek – drums (Money and the Man)
Henk Hulzebosch – piano/hammond (Boogie Monster)

Full corona save  shows  volgens de overheid regels


18 juni   De Bosuil Weert
25 juni   Gebouw T Bergen op Zoom
30 juni   Victorie Alkmaar
03 juli    Hedon Zwolle
04 juli    De Pul Uden
08 juli    Metropool Enschede
09 juli    Neushoorn Leeuwarden 
10 juli    Q Factory Amsterdam

Volg Grollo op Facebook