Box of Kings | nieuwe single Avalon

Box of Kings debuteerde in 2019 met hun EP “Symphony of Superficiality”, bracht in 2020 een live EP uit en begint 2021 met de release van hun single “Avalon”. De 4-koppige band is er eentje met een eigen smoel en sound. Een beetje eigenwijs, maar gedreven en rauw. Steeds wanneer je denkt de band te hebben doorgrond, dan komen de heren met een onverwachte uitvoering van weer het volgende nummer. Altijd eerlijk, zonder poeha en hulpmiddelen, en met volle overtuiging.

De band mikt op een albumrelease in het eerste kwartaal van 2022. In de aanloop daar naartoe zullen er gedurende dit jaar meerdere singles worden uitgebracht. Daarnaast neemt de band ondertussen ook een akoestische EP op die in 2021 uit zal komen en schrijft men ondertussen verder aan nieuw materiaal.

Op dit moment groeit de (inter)nationale aandacht gestaag, met airplay op (internet)radiostations wereldwijd. Naar verwachting zal de single “Avalon” aan verdere groei in naamsbekendheid gaan bijdragen.

Box of Kings zijn:
Chris Hordijk – vocalen
Jeroen Doppen – gitaar
Rutger Berendsen – basgitaar
Willem van den berg – drums

Meer informatie over de band, die in hun jonge bestaan o.a. al bij “Countdown Cafe” optrad, vind je hieronder en op de website www.boxofkings.com

Meer weten over Box of Kings? Lees het interview in Dé Blueskrant editie 23. Bestel de krant hier.

Box of Kings Avalon