Editie 23 – mei 2021

Er wordt keihard gewerkt aan een nieuwe editie van De Blueskrant, die in de eerste week van mei uit moet komen. In een oplage van 20.000 kranten verspreiden we komende editie weer gratis door Nederland en Vlaams België. Dé Blueskrant is te vinden bij Platenwinkels, Muziekwinkels, Podia, Clubs, Cafés etc.


Advertentie
Daarvoor kunnen we nog best wat advertenties gebruiken, voor ons broodnodig en voor jouw [bedrijf] zeer interessant. Denk aan: podia, muziekwinkel. gitaarbouwer, BBQ, schoenen, laarzen, instrumenten, festivals,radioshows, boeken, kleding, gitaaraccessoires, drums, mondharmonica, saxophone, uitgeverij, plectrums, ticketsale, muzikant, band, boeker, manager, promoter etc.

Vraag naar de mogelijkheden via het aanvraagformulier, info@deblueskrant.nl of laat een bericht achter op messenger.

We horen graag van je!