KEYMUSIC | Pick Up Point voor Dé Blueskrant

Vanaf heden kun je Dé Blueskrant gratis ophalen bij alle KEYMUSIC filialen in Nederland en België. De grootste winkel voor muzikant, producer en dj met 25 filialen. Er is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Wij zijn verguld met deze geweldige samenwerking.

Muziekwinkels Nederland & België

Je nieuwe muziekgear wil je natuurlijk voelen, horen en proberen! Kijken en vergelijken kan nergens beter dan in onze muziekwinkels. Wij delen jouw liefde voor muziek en passie voor muziek maken. Kom langs en ervaar zelf het plezier van muziek maken bij KEYMUSIC.

Ontdek de muziekwinkels van KEYMUSIC in Nederland en laat je inspireren. Onze specialisten staan voor je klaar en helpen je graag verder bij jouw muzikale avonturen. In onze winkels vind je altijd een actueel aanbod muziekinstrumenten en muziekapparatuur tegen de beste prijzen.

KEYMUSIC is premium dealer van alle topmerken. Dankzij onze Click & Collect service kan je in ieder filiaal je online bestelling afhalen, wanneer het jou uitkomt. Wil je liever een product eerst proberen voor je het aanschaft? Maak dan gebruik van onze Try Before You Buy service.

KEYMUSIC Stores

Niet iedere muziekwinkel is gelijk. We bieden drie winkelconcepten, gebaseerd op het formaat van de winkel. Grotere winkels bieden een zeer breed assortiment muziekinstrumenten en geluidsapparatuur. De kleinere winkels hebben een gebalanceerde selectie van de meest populaire producten en merken. Zo weet jij precies wat je mag verwachten wanneer je één van onze muziekwinkels bezoekt.

Experience Stores – gigantische muziekwinkels met een enorm breed aanbod.
City Stores – goed bereikbare stadswinkels met lokale accenten in het assortiment.
Express Stores – compacte winkels met een uitgebalanceerde selectie populaire producten.