Editie 23 van Dé Blueskrant is uit

Editie 23 van Dé Blueskrant is uit en gratis te verkrijgen bij alle kwaliteits platenwinkels, alle Keymusic filialen en bij vele blues- en muziekminnende pick-up points.

Deze editie staat volledig in het teken van de Lage Landen, met op de cover niemand minder dan AJ Plug. She’s Back en ze vertelt openhartig over een zware periode en haar aanstaande comeback. Ook de gebroeders Laporte laten zich van een zeer persoonlijke kant zien en Harry Sacksioni heeft het over lef. Zuiderburen Steven Troch en The BluesBones zijn zeker niet minder spraakzaam en een heuse Admiraal geeft je stof tot nadenken. Frisse nieuwe bands in de krant zijn onder meer Box of Kings , Harlem Lake en What the FRNK en oudegediende Willem van Dullemen is de bewaker van muzikaal erfgoed. Dit is nog maar een tipje van de sluier die we oplichten want Dé Blueskrant zit boordevol, [hoe is het met] verhalen, interviews, nieuws, cd- en boekentips, agenda en nieuws voor KIDS!

Wil je Dé Blueskrant editie 23 thuis ontvangen vul dan het aanvraagformulier in via https://deblueskrant.nl/abonneren/