Groeten uit Grolloo | Theatervoorstelling

12 t/m 22 AUGUSTUS | THEATER + BLUES OP BOERHAARSHOEVE GROLLOO

Theatermakers van Theatron Theaterproducties en enkele muzikanten die vaste bezoekers zijn van het Holland International Bluesfestival en de groepsaccommodatie Boerhaarshoeve in Grolloo balen ervan dat ze door het coronavirus het bluesfestival voor het tweede jaar op rij moeten missen.

Daarom gaan ze deze zomer een bluestheater-campingvoorstelling uitvoeren. Het idee voor dit theaterproject is afgelopen zomer ontstaan toen deze groep bluesliefhebbers, een week lang op Camping Boerhaarshoeve verbleven. Boerhaarshoeve-eigenaar Roel-Poppe Lubbers was meteen te porren voor het idee.

Wat tijdens het aangename verblijf op de camping geboren werd is uitgewerkt tot een tragi-komische voorstelling met een lach en een traan waarin herkenbaarheid en intermenselijke relaties een belangrijke rol spelen. 

OPENLUCHTTHEATER

Een uit de hand gelopen idee volgens Petra Tjapkes (zakelijk leider Groeten uit Grolloo) waarin bluesmuziek de rode draad is door de avond heen! Er staan twaalf openluchtvoorstellingen gepland tussen 13 en 22 augustus op de Boerhaarshoeve, voor zo’n twee- tot driehonderd bezoekers per voorstelling. Een voorstelling over vrienden die nét iets te lang met elkaar opgescheept zitten op de camping terwijl alles om hen heen wegvalt. Over het gedoe en al het moois wat dat oplevert & over de hartstocht van de blues.

LIVE BLUES CONCERT

Na iedere voorstelling is er een concert, een soort afterparty dus! Tot diep in de nacht borrelen onder het genot van livemuziek.

Talentvolle bands uit de omgeving spelen naar hartenlust hun blues en maken er een feest van. Vergeet heel even het HIBF, in augustus moet je op de Boerhaarshoeve zijn voor je broodnodige portie blues. Wanneer welke band speelt vind je hieronder!

Livemuziek programma 12 t/m 22 augustus

12 Augustus Blues Avenue | 13 Augustus Electric Hollers (Première)

14 Augustus Rockin ‘4 | 15 Augustus Eddy Current & The Field

16 Augustus Electric Hollers | 17 Augustus The 4 Horsemen

19 Augustus Cat Fever Band | 20 Augustus Blues Avenue

21 Augustus Cat Fever Band | 22 Augustus The 4 Horsemen

KAMPEREN + ONTRBIJT

Je wilt niet meer naar huis na zo’n avond festivallen! Overnachten kun je op de Boerhaarshoeve, voor deze gelegenheid omgedoopt tot theatercamping! Na de borrel kruip je lekker in je tent of camper op de theatercamping; het ontbijt is inbegrepen!

Al met al een avondvullend programma, waarin je je onderdompelt in de blues, zonder je zorgen te maken over de dag van morgen. Ticketverkoop: https://groetenuitgrolloo.nl/

MEER INFORMATIE

Boerhaarshoeve 

Schoonloërstraat 49

9444 TH Grolloo 

Telefoon: 0592-501418

WhatsApp: +31 06 2925 6788 / Marieanna Snijders

E-mail: info@boerhaarshoeve.nl

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door Province Drenthe, Gemeente AA en Hunze, het VSB fonds, Drenthe College, Rabobank Drenthe, Prins Bernard Cultuurfonds, C. en W. de Boer.