Walk The Line Blues | Tivoli Vredenburg op 1 augustus a.s.

Walk The Line Blues in TivoliVredenburg op zondag 1 augustusTijdens Walk The Line: Blues nemen we je mee op een blues tour door ons gebouw met optredens van Big Bo, Sugar Queen Blues, Guy Verlinde Music II & The Artisans Of Solace, Phil Bee – Vocalist, Grollo plays Cuby & The Blizzards en de Marcel Scherpenzeel Band Onderweg maak je drie tussenstops in de Ronda, Pandora en Cloud Nine. Deze tour geeft je de unieke kans om in één bezoek diverse zalen te ervaren en zo te ontdekken waar TivoliVredenburg voor gemaakt is. Walk The Line en verbreed je horizon. Er zijn zeven tours in totaal, en de line-up (van steeds drie bands per tour) verschilt. Zie de verschillende line-ups hier:

Middagline-up (tours met aanvangstijden 13.15 uur – 14.15 uur – 15.15 uur – 16.15 uur):

Big Bo, Sugar Queen & Phil Bee

Avondline-up (tours met aanvangstijden 18.45 uur – 19.45 uur – 20.45 uur):

Guy Verlinde & The Artisans Of Solace, GROLLO plays Cuby & The Blizzards & The Marcel Scherpenzeel Band

Foto: Vera van Faassen

𝗪𝗮𝘁 𝗸𝘂𝗻 𝗷𝗲 𝘃𝗲𝗿𝘄𝗮𝗰𝗵𝘁𝗲𝗻?

Een tour duurt twee uur en er starten zowel ’s middags als ’s avonds tours. Er kunnen vijftig mensen mee per tour en de voertaal is Nederlands. De garderobe is gesloten, jassen mogen mee naar binnen. Voor grote tassen zijn lockers aanwezig, maar we raden je aan niet te veel mee te nemen. Onderweg maak je een tussenstop in drie verschillende zalen voor een concert van een half uur. In alle zalen zijn alleen zitplaatsen. Halverwege de tour is er een pauze op Park 6, waar je geniet van het uitzicht en waar je de gids alles kunt vragen wat je altijd al had willen weten.

Tickets & meer info: tiv.re/3qojLmD