On Top Of Blues op JINX RADIO

On Top Of Blues blijft op de radio!!

Vanaf vandaag ga je iedere zondagavond om 20.00 uur het weekend uit met On Top Of Blues op JINX Radio. JINX Radio is een online radiozender en zendt uit via de middengolf (1179 kHz) en in de regio’s Almere en Amstelveen/Amsterdam via DAB+ | Tune in via: www.jinxradio.nl of download de JINX APPOok terugluisteren doe je via JINX Radio of via Mixcloud.

Natuurlijk hoor je de mooiste blues, roots, Americana, rock en uiteraard ook de vertrouwde gospel van de week! Nieuw, oud, jong en oud, bekend en onbekend. Je hoort het allemaal in On Top Of Blues. Samengesteld door Ingrid Bosch en Marijn Ooijman van De Blueskrant.

Playlist

De playlist publiceren we elke week op onze facebookpagina en heb je tips of een mooi verhaal voor ons, stuur het gerust naar ons toe via info@deblueskrant.nl

Heel veel luisterplezier! I+M

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.