Dé Blueskrant Tipt…

Dylan Triplett – Who Is He? Label: VizzTone Label Group Juli 2022

Ook als is Dylan nog maar 21 jaar jong, hij klinkt volwassener dan zijn leeftijd doet vermoeden, met een stemgeluid die een oude ziel herbergt met een vocaal bereik van 4½ octaaf die soepel in de van soul en R&B doordrenkte bluesy songs overeind blijft. Als zoon en neef van gerespecteerde jazzmuzikanten weet hij als geen ander waar de mosterd vandaan komt. Waarschijnlijk rechtstreeks uit zijn geboortestreek St. Louis, Mo, met haar rijke muziekgeschiedenis

Op het album Who is he? krijgt hij bijval van een arsenaal aan gerenommeerde muzikanten waaronder, Christone Kingfish Ingram en Mike Finnigan en weet Dylan zelf te ‘shinen’ in het spotlicht. Het album bevat een interessante mix van eigen nummers en covers van Bill Withers, Miles Davis en Marvin Gaye. Allemaal tot in de perfectie uitgevoerd met plezier, passie en respect.

Hij startte zijn carrière als ‘Little Dylan’ maar hij heeft alles in huis om juist een hele grote te worden. Op dit album bewijst hij alles in zich te hebben voor een mooie, rijke, succesvolle toekomst.

Bestel hier het album van Dylan Triplett bij Platomania:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.