Deadline editie 29 Dé Blueskrant

28 oktober 2022

Editie 29 van Dé Blueskrant komt uit in de 2e week van november. Ook deze editie staat weer bol met mooie interviews, tips, verhalen, agenda’s, nieuws in de muziekstijlen blues, roots, Americana, rock, soul, gospel en veel meer. Wil je jouw content, advertenties, advertorial zien in 20.000 kranten verspreid door Nederland en een deel van Vlaams België bij platenwinkels, podia, clubs en festivals dan ben je bij Dé Blueskrant aan het juiste adres.

Zeker voor de aankomende decembermaand [feestdagen] kan Dé Blueskrant een extra impuls geven aan hetgeen jij te bieden hebt. Van shows, bands, agenda’s, festivals, vinyl, audio, cd’s, boeken, film, lifestyle artikelen en meer kan je advertentieruimte kopen in ons gratis verstrekte krant, waardoor je terecht komt in een zeer grote doelgroep. We denken graag mee met je en doen je graag een voorstel.

Vraag naar de mogelijkheden klik hier of via info@deblueskrant.nl of bel 06-22800843 | 0570-594950

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.