Rockin’ All Over Den Nul Outdoor editie 3

Het prachtige rustieke Sallandse landschap wordt op zaterdag 21 augustus aanstaande wakkergeschudt door editie 3 van Rockin’ All Over Den Nul outdoor. In voorgaande edities gaven onder meer AJ Plug, Leif de Leeuw Band, Steve Conte NYC, Mr. Boogie Woogie en Susan Santos acte de présence. Dit jaar is het vanaf 19.30 uur de beurt aan Spanjers, Dijsseldonk & Planteijdt, Flavium en jaarlijkse afsluiter Free Beer Bastards.

Spanjers, Dijsseldonk & Planteijdt  | Plays The Band & beyond

Semi-akoestisch roots trio bestaande uit Roel Spanjers, Eric van Dijsseldonk en Wouter Planteijdt. Wouter Planteijdt is vooral bekend als gitarist en zanger bij Sjako! en is daarnaast een veelgevraagd sessiemuzikant. Gitarist-zanger Eric van Dijsseldonk is op dit moment druk met een George Harrison-tribute onder de titel “When My Guiter Gently Weeps”.

Verder is hij actief in de band van Malford Milligan, The Southern Aces evenals Roel Spanjers. die o.a. speelde met artiesten als Luther Allison, Terry Evans, Dayna Kurtz, Normaal JW Roy & The Royal Family en Frédérique Spigt. ​

Flavium  | Plays B.B. King & more

Flavium behoort tot de meest toonaangevende bluesbands van Nederland. Al jaren is de band actief op blues- en festivalpodia in ons land maar ook in Duitsland, België, Engeland en Ierland. Bluesklassiekers ‘Nightlife’ en ‘Nobody Knows You When You’re Down and Out’ bezorgden de band noteringen in de hitlijsten. De band speelt met veel energie en liefde voor de blues. Spetterende solo’s, oorstrelende blue(s) notes, zeer fanatieke treinblues komen langs tijdens de optredens en ze werden vastgelegd op meer dan tien lp’s en cd’s. Op zaterdag 11 april 2015 heeft Johan Derksen de Dutch Blues Award uitgereikt aan Flavium. Flavium is toegevoegd aan de Dutch Blues Hall of Fame.​

Spanjers, Dijsseldonk & Planteijdt

Flavium

Free Beer Bastards | Play anything they want.

Four young old-timers and two rookies in een collaboratie van rock ‘n’ roll, Fun, Bier en één glas  Whisky. Inmiddels hebben we deze band gedoopt tot de huisband van dit festival. In geheel eigen stijl sluiten zij het feest weer af: Chaos, feest, vuurwerk, confetti & rock ‘n’ roll! De

Free Beer Bastards staan garant voor een energiek potje foute… eh, vette rock waarbij je niet stil kunt staan en je stembanden het aan het eind van de show begeven hebben. Dit wil je niet missen!

Overnachten:

Blijf gerust overnachten bij een van de vele campings of B&B’s in de buurt. Het landschap is prachtig en kom zondag weer toto rust in de prachtige omgeving langs de mooiste rivier van Nederland: De IJssel.

Rockin’ All Over Den Nul outdoor editie 3

Tickets: € 15,- [incl. 1 consumptiemunt] – Tickets zijn te koop via: https://www.bluesstore.nl/rockin-all-over-den-nul/

T-shirts: te bestellen via: info@rockinalloverdennul.nl – Meer informatie: https://www.facebook.com/RockinDenNul

Locatie:

Eten & Drinken BijRipperda – Rijksstraatweg 97 – 8121 ED Den Nul [Gemeente Olst-Wijhe]

Free Beer Bastards