40UP Radio is terug via JINXradio.nl

Het heeft even geduurd en het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar 40UP radio begint aan een nieuw leven. Sinds 1 september werkt 40UP Radio nauw samen met Jinxradio.nl. Zij hebben het unieke geluid van 40UP omarmd en de avonden van hun station beschikbaar gesteld aan 40UP.

Met veel energie, tomeloze inzet en toewijding heeft radiomaker van het eerste uur Leo van der Goot [begin jaren zeventig als DJ bij Radio Noordzee Internationaal en hij presenteerde vanaf 1979 radioprogramma’s zoals de Tipparade en het mediaprogramma De Grote Verwarring en Veronica’s Oh, wat een nacht.] zijn uiterste best gedaan om 40UP Radio -in 2016 uit liefde voor de muziek gestart door Harry de Winter- te behouden voor de Nederlandse radio. Terecht ook, want alle gepassioneerde radiomakers hebben zich de afgelopen jaren geheel vrijblijvend ingespannen om de mooiste nieuwe muziek in de ether te brengen en de mooiste tijdloze muziek in de ether te houden.

Harry de Winter oprichter 40UP Radio
Leo van der Goot – 40UP Radio

40UP Radio

40UP radio is onafhankelijk, niet commercieel en biedt volledige vrijheid aan haar programmamakers. Albumtracks en nummers van tijdloze en nieuwe artiesten, die je niet meer hoort op de hedendaagse radio. Ieder geheel op eigen wijze en in zijn of haar eigen stijl. Dat maakt 40UP Radio uniek en daarom is 40UP Radio zo geliefd bij de luisteraars.

JINX Radio

40UP Radio is hét internet radiostation voor en door muziekliefhebbers. Je luistert naar ons via www.jinxradio.nl, DAB+ in Amsterdam, Utrecht en Almere en middengolf 1179kHz in heel Nederland. Op de site van Jinxradio.nl kun je ook alle programma’s van de afgelopen jaren terugluisteren via: programma gemist. Wellicht is het voor de vaste 40UP Radio luisteraars even wennen om overdag naar Jinx Radio te luisteren, maar 40UP verzekert dat ook die radioprogrammering langzaamaan gevuld gaat worden met 40UP waardige muziek.

Avondprogrammemering 40UP Radio

Iedere avond tussen 21:00 en 01:00 hoor je o.a. Mart Smeets, Johan Derksen, Fay Lovsky, Arjan Snijders, Abel de Lange, Beatrice van der Poel, Vic van de Reijt, Adeline van Lier, Hans Vandenburg, Jan Donkers, Robert Ten Brink, Jan Emous, Vincent Bijl, Leo van der Goot, Felix Rottenberg en vele anderen. 

On Top Of Blues – Dé Blueskrant

Ook On Top of Blues van De Blueskrant is er weer bij. Elke dinsdagavond om 21.00 uur hoor je de mooiste blues, roots, soul, Americana, rock en natuurlijk de vertrouwde gospel van de week. Gepresenteerd door Ingrid Bosch en Marijn Ooijman.

Volledige programmering 40UP Radio klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.