Line Up Ribs & Blues 2022 |Friends of Ribs & Blues!

Ribs & Blues 2022 : The Show must go on… from Danny Vera to Paul Carrack !

De Britse alleskunner Paul Carrack en zijn band staan als uitsmijter geprogrammeerd voor Ribs & Blues 2022. Het festival in Raalte heeft ‘The Man with the Golden Voice’ gestrikt voor het afsluitende optreden op de tweede Pinksterdag. Bij het grote publiek is Paul Carrack vooral bekend als een van de leadzangers van de supergroep Mike and The Mechanics. Samen met onder meer Mike Rutherford (Genesis) scoorde hij wereldhits als All I Need Is A Miracle, Over My Shoulder en natuurlijk The Living Years. Dit jaar gaat hij op tournee met Eric Clapton.

Het affiche van Ribs & Blues 2022 kent naast Carrack nog meer aansprekende namen zoals Danny Vera, DeWolff, Sass Jordan, Drive-By Truckers en The BB King Blues Band. Deze artiesten stonden ook in de line up van de gecancelde editie 2020 en hebben opnieuw toegezegd naar Raalte te komen. Ribs & Blues opent op zaterdag 4 juni met optredens van Danny Vera & Band, DeWolff, de derde act wordt spoedig vastgelegd. Op een enkele plek na is het programma voor de Pinksterdagen rond.

Door de festivals van 2020 en 2021 ging helaas een dikke streep maar de organisatie kijkt nu met vertrouwen uit naar Pinksteren 2022. Aflevering 24 van Ribs & Blues zal dan weer gaan plaatsvinden op het festivalterrein De Domineeskamp in Raalte. Zoals altijd is het grootste roots -en bluesfestival van Europa 3 dagen gratis toegankelijk.

Ribs & Blues 2022

Zaterdag 4 juni, zondag 5 juni, maandag 6 juni- PinksterenFestivalterrein Domineeskamp in centrum Raalte

De volgende namen zijn bevestigd:

Zaterdag 4 juni:

Danny Vera & band, DeWolff

Zondag 5 juni:

Her Majesty, Sloper, Danny Bryant, Malford Milligan &The Southern Aces, North Mississippi Allstars, Drive-By Truckers, Ben Prestage, Chuck Prophet & The Mission Express, Dylan Leblanc, Ralph de Jongh, Darlyn

Maandag 6 juni:

Paul Carrack, Sass Jordan, Ian Siegal plays B.L.U.E.S., BB King Blues Band, Harlem Lake, Mell & Vintage Future, Catfish, The Sheepdogs

In het Pinksterweekend opent Ribs & Blues ook het bekende Kidsadventureland voor de jongere bezoekers, de festivalmarkt ontbreekt niet en natuurlijk zijn spareribs in alle smaken weer verkrijgbaar in het bekende BBQ-land!

ALLE DAGEN GRATIS ENTREE! www.ribsenblues.nl

Ribs & Blues is het grootste gratis roots & bluesfestival van Nederland. Dat sinds 1997 tijdens Pinksteren op het festivalterrein in Raalte groots wordt opgezet. Met een programmering van de beste blues, bluesrock en Americana uit binnen- en buitenland. Meer dan 30.000 bezoekers genieten van de beste livemuziek, straattheater, spareribs en andere lekkernijen in een fantastische gemoedelijke sfeer. Hierbij worden de kinderen niet vergeten. Ribs & Blues is voor jong en oud! Bands als, Blackberry Smoke, Walter Trout, DeWolff, Gov’t Mule, Status Quo, Cuby + Blizzards, The Red Devils, Ten Years After, Golden Earring. De Dijk, Popa Chubby, Flavium, Barrelhouse, Matt Schofield, Ryan McCarvey, Julian Sas, Jason & The Scorchers, Eric Burdon e.v.a gaven acte de présence door de jaren heen.

In 2015 en 2018 werd Ribs & Blues uitgeroepen tot beste Europese Blues & Roots Festival

Op 4-5-6 juni 2022 hoopt Ribs & Blues weer een enerverende editie van het festival te mogen organiseren. De Line-up wordt binnenkort bekend gemaakt.

WORD VRIEND VAN RIBS & BLUES

Ben jij ook zo gek op Ribs & Blues Raalte en wil je lid zijn van een leuke festivalfamilie? Dit is jouw kans. Word vriend van het mooiste blues & Roots festival van Europa met Friends of Ribs & Blues Tijdens het festival krijg jij een plek waar iedereen jaloers op is, en ga je er vandoor met exclusieve cadeaus. Dit is nog niet alles! Als Friend steun jij ons festival en zorg jij ervoor dat wij nog jaren samen een feest kunnen bouwen. Voor slechts 50 euro per jaar ben jij Friend. Reden genoeg om je nu aan te melden en te genieten van alle mooie dingen die jou te wachten staan! Meld je aan via: https://ribsenblues.nl/nl/429/friends, de eerste 50 aanmeldingen krijgen een gratis jaarabonnement op De Blueskrant.

FESTIVALKRANT

De Blueskrant maakt sinds 2015 de Ribs & Blues festivalkrant en heeft haar hart verpand aan de organisatie en het festival dat met tomeloze inzet van louter vrijwillligers elk jaar een groot succes is. Ook in 2022 hoopt De Blueskrant een mooie festivalkrant te mogen maken die dan ook in de regulliere editie van Dé Blueskrant zal verschijnen.

Festivalkrant 2018
Festivalkrant 2017
Festivalkrant 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.