Editie 27 van Dé Blueskrant gepubliceerd

Begin mei rolde editie 27 van Dé Blueskrant van de pers. in een veel kortere aanloopperiode dan normaal heeft de redactie een extra dikke krant weten te publiceren met een prachtige festivalbijlage over het gootste gratis blues en roots festival Ribs & Blues dat 4, 5 en 6 juni plaatsvindt in Raalte.

Op de voorpagina kijken de mannen van Gangstagrass je diep in de ogen en laten met hun unieke mix van Bluegrass en Hiphop horen dat alles draait om verbinden en samenwerken. Deze mannen zijn te zien op het Rotterdam Bluegrass Festival dat in het weekend van 24, 25 en 26 juni met meer dan 30 andere acts losbarst.

Interviews

Naast een prachtig interview met de mannen van Gangstagrass, doen ook, Robert Cray, Charlie Musselwhite, Dana Fuchs, Buffalo Nichols, Drive-by Truckers, Michael Schenker/Barend Courbois, Erwin Java, Charley Crockett en vele anderen hun woordje in deze editie, die maarliefst 64 pagina’s dik is.

Tips, nieuws, winacties, agenda’s, festivals

Nieuwe album releases komen aan bod, boekentips,, filmtips, winacties, een prachtig archiefstuk en nieuws over de mooiste festivals zoals, Bospop, Blues Rock Tegelen, Graspop Baflo en het Holland International Blues Festival. Win vip-tickets voor Blues Peer en maak kans op € 1500,- aan reischeque naar de USA [Visit Mississippi]

Kortom editie 27 van Dé Blueskrant staat boordevol met muzikale informatie voor jong en oud en voor een zeer breed muzikaal publiek.

Pick Up Points

Dé Blueskrant kun je gratis afhalen bij de beste platenwinkels in Nederland, alle podia, diverse [blues]clubs en alle Keymusic filialen in NL en BE. Wil je pick-up point worden voor Dé Blueskrant, stuur een bericht via info@deblueskrant.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.