BLUES PEER – Line up compleet

Triggerfinger, The Waterboys, Walter Trout, The Robert Cray Band, Luka Bloom, Ben l’Oncle Soul, Meskerem Mees, Sons, en veel meer moois

Veel Belgen, veel vrouwelijke artiesten, internationaal gerenommeerde toppers en levende legendes. Met die ingrediënten schakelen we een versnelling hoger om het zeer gesmaakte recept van de eerste vernieuwde editie Blues Peer van vorig jaar weer dat extra pigment te geven. 28 internationale én Belgische topartiesten op drie dagen tijd, gespreid over twee podia aan de Deusterkapel. Dat met een gratis volksfeest ‘Peerse Feesten’ op de vrijdagavond, en een dagkaartje zaterdag/zondag aan nog steeds slechts 45 euro. Jongeren tot en met 16 jaar mogen het hele weekend gratis binnen.

Zon, muziek, voeten in het gras, een pintje in de hand. Daar gaan we met z’n allen opnieuw van kunnen genieten op Blues Peer ‘23. Het drie dagen durende festival vindt opnieuw plaats tijdens het verlengde Pinksterweekend van 26, 27 & 28 mei 2023 aan de Deusterkapel in Peer. 28 internationale én Belgische topartiesten op drie dagen tijd, gespreid over twee podia. Blues Peer 2023 gaat in de programmatie opnieuw resoluut voor kwaliteit én talent, en daarvoor wordt een stevig blik opengetrokken.

Jan Bas van Blues Peer: ‘The Blues are the roots, the rest are the fruits. Er staan alleen maar artiesten op het podium die de ziel raken: muziek met ballen, maar evenzeer pure ontroering. We zijn heel fier op de komst van een wereldgroep als The Waterboys en levende blueslegendes
Walter Trout en Robert Cray.

Dat we ‘Belgium’s finest’ Triggerfinger konden strikken, is fantastisch! Maar we vinden het ook ontzettend belangrijk om aanstormend talent de kans te geven een publiek te beroeren.’

Robert Cray | persfoto

Aantrekkelijke ticketprijzen

Een dagticket zaterdag/zondag is er nog steeds voor slechts 45 euro. Inderdaad, dat is exact hetzelfde bedrag als vorig jaar. Een bewuste keuze om de dingen ietwat betaalbaar te houden voor de festivalliefhebber.

Peerse Feesten, vrijdag gratis

De vrijdagavond 26 mei maken we er weer een volksfeest van voor Peer en omstreken. Net zoals bij de vorige editie, is er dan gratis toegang voor iedereen.

Het hoofdpodium wordt dan ook omgedoopt tot ‘Peerse Feesten’, met Noordkaap als lokale klepper, om het vuur aan te steken.

Met geweldige bands als Noordkaap, Sloper. Harlem Lake, Jen en meer…

Harlem Lake | Foto: Julia Bo Heijnen

Volledige line up Blues Peer | Peerse Feesten

vr. 26 mei, gratis: [Peerse feesten!]
NOORDKAAP (BE) – SLOPER (BE/NL/UK) – HARLEM LAKE(NL) – JEN (BE)- and more…
zat. 27 mei:
TRIGGERFINGER (BE) – WALTER TROUT (USA)
THE ROBERT CRAY BAND (USA) -MESKEREM MEES (BE) – KITTY, DAISY & LEWIS (UK) – SONS (BE) – MICHELLE DAVID & THE TRUE TONES (USA/NL) – ERJA LYYTINEN (FIN) – ERROL LINTON (UK) – ISAAC ROUX (BE) – GHALIA VOLT (BE)- LAPWING TRAIL (BE)
zon. 28 mei:
THE WATERBOYS (UK) – BEN L’ONCLE SOUL (FR) – LUKA BLOOM (IRL) – SUGARAY RAYFORD (USA) – ROBERT JON & THE WRECK (USA) – ERIC STECKEL (USA) – SAMANTHA FISH (USA) – BRIAN TEMPLETON BLUES BAND (USA) – DOGHOUSE SAM & HIS MAGNATONES (BE) – MALVIN MOSKALEZ FT. STEVEN DE BRUYN (BE) – G-ROOTS GOSPEL (NL)

Kitty, Daisy & Lewis [UK]

TICKETS: Blues Peer

The Waterboy’s | Headliner Blues Peer 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.