The Doors | Live At The Bowl ’68 Special Edition’ | op 4 & 7 november in de Bios

Op 5 juli 1968 verlichtten The Doors het legendarische podium van de Hollywood Bowl met een legendarisch optreden dat algemeen wordt beschouwd als het beste dat de band op film heeft vastgelegd.

Na hun 3e album ‘Waiting For The Sun’ en de Amerikaanse #1 single ‘Hello, I Love You’, had het kwartet hun live optredens in de afgelopen 2 jaar enorm  verbeterd en waren ze in absolute topvorm.

Nu, op 4 november 2021, ter viering van het 50-jarig jubileum van het laatste studioalbum LA WOMAN [1971] van The Doors, zal ‘The Doors: Live At The Bowl ’68 Special Edition’ bioscopen omtoveren tot concertzalen, waardoor Doors-fans over de hele wereld om nog eens heel dicht bij Jim Morrison, John Densmore, Ray Manzarek en Robby Krieger te zijn. De magische bewerking die is gedaan om de beeld- en geluidskwaliteit van deze show te verbeteren, zal iedereen het gevoel geven dat ze op de eerste rij zitten in de Hollywood Bowl.

Ter ere van L.A. WOMAN omvat dit speciale evenement een gloednieuw muzikaal optreden en een gesprek met John Densmore, Robby Krieger en Doors Manager, Jeff Jampol, exclusief gefilmd voor het grote scherm. Deze theatrale ‘Special Edition’-release creëert voor fans een in-cinema-ervaring als geen ander. De film is geremasterd in verbluffend Dolby ATMOS® [waar beschikbaar] en 5.1 surround sound door Bruce Botnick, de originele ingenieur en mixer van The Doors die het live-optreden in de Hollywood Bowl in 1968 opnam en L.A.WOMAN mede produceerde. ‘The Doors: Live At The Bowl ’68 Special Edition’ is minutieus hersteld van originele cameranegatieven en opnieuw gemixt en gemasterd met originele multi-track tapes. Je ziet en hoort het concert in zijn geheel, inclusief ‘Hello, I Love You’, ‘The WASP [Texas Radio en de Big Beat]’, ‘Light My Fire’ en ‘The End’.

THE DOORS LIVE AT THE BOWL ’68_IMAGE_HENRY DILTZ

Alleen op 4 en 7 november is deze film exclusief te zien in bioscopen in Nederland. Wil je weten waar? Kijk op deze website:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.