Dé Blueskrant editie 29 is uit!

Vette gitaren en vette interviews

‘It’s a rock revolution’ zingt Lee Aaron op het openingsnummer van haar nieuwe album Elevate en eigenlijk zet zij de toon voor deze editie van Dé Blueskrant. Het zijn de gitaren die in deze editie spreken. Veelal vette en rokende gitaren, het is het logische gevolg van een tijd waarin de wereld stil heeft gestaan voor alle kunstenaars. Het gaf ze tijd om en ruimte om na te denken over een volgende stap, of om iets te doen buiten hun comfortzone, of hetgeen ze al lang op de planning hadden staan maar nog geen tijd voor hadden gehad. Ze kijken vooruit en nemen hun fans mee met hoopgevende muziek. “Mensen kunnen wel een hart onder de riem gebruiken”, zegt Laurens Jones in deze editie.  Steve Hill was bang dat hij nooit meer buiten zijn geboorteland Canada zou touren en is de koning te rijk dat hij in een busje Europa door kan kruisen. Joanne Shaw Taylor heeft de tijd genomen om haar beste album tot nu toe uit te brengen. Het geeft aan hoe flexibel, creatief en volhardend al deze kunstenaars zijn omdat ze niet anders kunnen, dit is nu eenmaal wat ze moeten doen. FC Twente trainer en muziekconnaisseur is openhartig en legt mooie links tussen de sport en de muziek. Een krant met niet alleen vette gitaren maar ook vette interviews, tips, agenda’s en veel meer nieuws. Kortom een opbeurende editie van Dé Blueskrant!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.